Boarps gård

Där slaktarkorv föddes! Med lantbruket som bas kontinuerligt växa med lönsamhet.

Bakgrunden är att; en dag tröttnade grisuppfödaren Per Karlsson på köttmarknadens dåliga marginaler och att ersättningen knappt skiljer sig mellan grisens fötter och filé. I en hetlevrad diskussion utbröt han: ”Om jag inte får mer betalt för grisens finare delar, då kan jag ju lika gärna göra korv av hela grisen!”. Branschen kallade det korkat och otänkbart. Varför använda fina delar som filé och karré till korv? Men det plötsliga infallet visade sig vara en snilleblixt. Utan att tveka gjorde Per slag i saken och 2012 lanserades Slaktarkorv, en korv gjord av hela grisen.

För att komma i kontakt med Slaktarkorv/Boarps gård kan du antingen fylla i kontaktformuläret nedan eller;
maila på per@boarpsgard.se
ringa på 035-20 20 120
besöka hemsidan www.boarpsgard.se